
Rummon pastat ovat Italian ylpeydenaihe. Rummo on ainoana pastana saavuttanut kotimaassaan sen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän. Rummon valmistuksessa käytetään ainoastaan 100% laadukasta durum-vehnää sekä lähdevettä ja sen valmistusmenetelmä on patentoitu. Tämän ansiosta Rummo on aina al dente: se säilyttää niin muotonsa, kiinteytensä ja värinsä jopa seuraavaan päivään! Lisäksi sen proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein, 14,5%. Myös gluteeniton pasta on kerännyt kiitosta, kannattaa ehdottomasti testata!
Street Kitchen -tuotteet sisältävät vahvoja aasialaisia makuja, joiden avulla sinustakin kuoriutuu huippukokki! Butter Chicken, Teriyaki Chicken ja Red Thai Curry valmistuvat 20 minuutissa. Valmiista annoksesta riittää 3-4 henkilölle. Ei keinotekoisia lisäaineita – vain aitoja makuja kulinaristia elämyksiä arvostaville!
Coppolan laadukkaat italialaiset tomaatti- ja palkokasvisäilykkeet tuovat etelän maun Pohjolaan. Coppolalle laatu on pienenä perheyrityksenä sydämenasia, joten he noudattavat tuotannossaan tinkimättömästi omia periaatteitaan. Tomaatteja poimitaan ainoastaan satokaudella, ja ne säilötään vuorokauden sisällä poimimisesta. Säilöntäaineena on pelkkä C-vitamiini. Polpa-tomaattimurska on voittanut kaikki sokkomakutestimme, siinä maistuu ja tuoksuu Italian aurinko!
Lihan kuivattaminen on yksi vanhimmista ruoan pitkäaikaisen säilömisen muodoista. Amerikan intiaanit hioivat metodin huippuunsa kuivattamalla lihan auringossa, jolloin liha säilytti energiamääränsä ja oli kevyt kantaa mukana. Indiana Jerky –kuivaliha on tuhti paketti energiaa helposti mukana kulkevassa muodossa. Se sopii hyvin liikkujille, urheilijoille ja muille terveellistä ruokavaliota noudattaville. Indiana Jerky on vähärasvainen vaihtoehto (1 g rasvaa 25 g lihaa kohden). Korkean proteiinipitoisuuden, 53 %, lisäksi se on gluteeniton, vähähiilihydraattinen eikä sisällä lisättyä glutamaattia.