
![]() |
Rummo pastatItalialaisen Rummo-pastan juuret ulottuvat vuoteen 1846, jolloin Antonio Rummo perusti myllyn Beneventon maakuntaan. Rummon korkealaatuiset raaka-aineet, durumvehnä ja lähdevesi, sekä huippuunsa viritetty valmistusprosessi takaavat pastan valmistuksen helppouden ja vaivattomuuden niin koti- kuin suurkeittiössäkin. Rummo on aina al dente, sillä se on kiinteä, hyvin keittämistä kestävä ja muotonsa jopa seuraavaan päivään säilyttävä pasta. Rummon proteiinipitoisuus on markkinoiden korkein: 14,5 %. Lisäksi Rummo on ainoana pastana maailmassa saanut italialaisen kokkiliiton, Federazione Italiana Cuochin, laatumerkinnän. |
![]() |
Rummon gluteenittomat tuotteetRummolla on myös gluteenittomia pastoja, jotka ovat saaneet käyttäjiltään paljon kiitosta mm. siitä, että niiden koostumus säilyy hyvin keitettäessä. Pääraaka-aineina on riisi- ja maissijauhot. Rummon valikoimissa on lisäksi kaksi gluteenitonta pastakastiketta.
|
![]() |
Syksyn 2017 uutuudet – täysjyvä-luomupastat!Syksyllä 2017 Rummolta tuli kaksi uutuustuotetta, täysjyväiset ja luomutuotetut spagetti ja fusilli. Taattua Rummo-laatua nekin, tottakai! |